Saphranlogomobil

Healing Intentionsarmband

Pris:
289 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Healing intentionsarmband
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Healing Intentionsarmband
Armband med mossagat, trädjaspis och unakit

För upplevelsen av att känna sig hel och i balans med helheten. Du är på helt rätt plats i ditt liv, känn växtkraften inom dig och att varje cell sträcker sig mot din livgivande inre sol för att hitta mer näring och blomma.

Mossagat för naturens läkande kraft och den gröna våglängdens avslappnande och närvaroframkallande förmåga. Unakit för att initiera hjärtat och för att bry oss om oss själva långt in i hjärteroten. Trädjaspis för att allting växer och utvecklas, livets kraft är ostoppbar.

Pärlor av mossagat, trädjaspis och unakit, silver och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. Armbandet är ca 18-18,5 cm långt.

Armbandet är fint förpackat med en bit salviarökelse och en instruktion för hur du renar och aktiverar ditt smycke just för dig.

Affirmation:
Jag är hel och i balans med livets alla krafter.
        
“The wound is the place where the Light enters you.” 
- Rumi

De smycken du bär är de böner du ber
Smycka dig med energi och betydelse! Intentionssmycken för att ge dig energi för personlig och andlig utveckling och göra ditt liv roligare och mer njutbart!

Varje armband har ett antal olika kristaller och stenar för det som de är ämnade att plocka fram i ditt liv. Genom att du låter stenarna vila mot huden ger du dig själv och din kropp den eteriska energins vibrationer från de stenar som ingår. Stenarna är noggrannt utvalda och arrangerade för att ge bästa möjliga känsla och utseende.

Alla armbanden är producerade av pärlor 6 mm, tillverkade av äkta stenar och äkta kristaller, silverpärlor, Kristallrummets silverlogga och en stark elastisk tråd för att det är enkelt, stilrent och snyggt sätt att ha armbandet nära huden utan onödiga metalldelar.