Saphranlogomobil

Livets Träd halsband Chakra

Pris:
100 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Livets träd symboliserar bland annat moder jord och hur hon står för evigt liv och där allt liv härstammar ifrån. Det är också en påminnelse genom trädets förändringar genom årstiderna, hur vårt liv går i våra egna cykler av liv, lidande och död och nytt liv. Rötterna symboliserar den förankring vi människor behöver och stabiliteten till jorden och våra liv, medan grenarna och bladen sträcker sig ut i världen och visar vårt behov av varandra och att finna kontakt med båda varandra, själen och det gudomliga.

Chakra: Där bladen är av stenchips i 7 olika sorter, en för varje chakra.
Granat, karneol, citrin, peridot, blå topas, iolit och ametist.

Peridot: Peridot som även heter olivin eller krysolit är en bärare av balans och harmoni mellan hjärtat och den personliga kraften. Den stöder dig att rena och få samman din ditt hjärtas röst och din personliga vilja. När din viljekraft och din kärlek är en helhet, en enhetlig kraft kan du förflytta berg och leva ett liv i harmoni och välbefinnande.

Turmalin mixad: Svart turmalin tar bort rädslor och boostar ditt självförtroende. Den hjälper till att balansera och skydda alla chakran. Turmalin är en starkt beskyddnade sten som absorberar negativ energi och släpper ut lättare och mer kärleksfull.
Om man utsätts för mycket negativa energier är en turmalin din bästa vän. Då den absorberar det dåliga och skickar tillbaka det till den som gav dig det från början, på så vis är detta den ultimata karmastenen. Det sägs att man ska hålla och gnugga en turmalin när man inte mår bra.

Bergkristall: Bergkristall ses som den främsta av alla kristaller, då den förstärker och balanserar alla övriga kristallers egenskaper. Bergkristallen hjälper också till att öka ens fokus och medvetenhet, och den kan ge ökad koncentration. Man kan bland annat placera den vid datorskärmen för att avleda den elektromagnetiska strålningen, och på samma sätt kan den användas för att förbättra energierna i ett rum där man nyligen haft ett gräl eller där någon befunnit sig som inte har mått bra.

Storlek: Höjd ca 50 mm inklusive öglan.
Längd: Kedja 62 cm
Hänget och kedja är silverpläterat.