Saphranlogomobil

Kraft Intentionsarmband

Pris:
289 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Kraft intentionsarmband
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Kraft Intentionsarmband
Armband med onyx, pyrit och hematit

För upplevelsen  av att stå fokuserad, orädd och stadig. Du är kraften - kraften finns inom dig. Du ser världen som den är bortom illusionerna och du vet vart du ska gå. Du känner dig själv. Onyx för kraften att lita på det okända inom och utanför dig själv och inte låta rädslan stoppa dig. Pyrit för lekfullhet och för att acceptera att du är fantastisk och hematit för att stå med båda fötterna på jorden.

Armbandet är fint förpackat med en bit salviarökelse och en instruktion för hur du renar och aktiverar ditt smycke just för dig.

Affirmation:
Inom mig ryms en oändlig inre kraft

”Mastering others is strength. Mastering yourself is true power.”
- Lao Tzu

De smycken du bär är de böner du ber
Smycka dig med energi och betydelse! Intentionssmycken för att ge dig energi för personlig och andlig utveckling och göra ditt liv roligare och mer njutbart!

Varje armband har ett antal olika kristaller och stenar för det som de är ämnade att plocka fram i ditt liv. Genom att du låter stenarna vila mot huden ger du dig själv och din kropp den eteriska energins vibrationer från de stenar som ingår. Stenarna är noggrannt utvalda och arrangerade för att ge bästa möjliga känsla och utseende.

Alla armbanden är producerade av pärlor 6 mm, tillverkade av äkta stenar och äkta kristaller, silverpärlor, Kristallrummets silverlogga och en stark elastisk tråd för att det är enkelt, stilrent och snyggt sätt att ha armbandet nära huden utan onödiga metalldelar.