Saphranlogomobil

Letting Go Intentionsarmband

Pris:
289 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Letting Go intentionsarmband
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Healing Intentionsarmband
Armband med ametist, obsidian och labrodorit

Släpp taget om det du inte behöver. Bär inte med dig det förflutna, möt livet här och nu.
Bli medveten om dina mönster, dina vanor och dina tankar. Ta makten och lev fri från dina egna begränsningar!

Ametist för att släppa, vara här och nu och ha tillit till helheten, obsidian för att inte fastna i rädslan utan möta den och labradorit för att lita till ljuset inom dig.
Pärlor av ametist, obsidian, labradorit, silver och Kristallrummets silverlogga på hållbar elastisk tråd. Armbandet är 18-18,5 cm långt. Pärlorna i armbandet kan både vara släta och fasettslipade.

Armbandet är fint förpackat med en bit salviarökelse och en instruktion för hur du renar och aktiverar ditt smycke just för dig.

Affirmation:
I tillit och tillförsikt släpper jag taget om det jag tror att jag vet och om det jag inte behöver.

“Everybody’s got a past. The past does not equal the future unless you live there.”
- Tony Robbins

De smycken du bär är de böner du ber
Smycka dig med energi och betydelse! Intentionssmycken för att ge dig energi för personlig och andlig utveckling och göra ditt liv roligare och mer njutbart!

Varje armband har ett antal olika kristaller och stenar för det som de är ämnade att plocka fram i ditt liv. Genom att du låter stenarna vila mot huden ger du dig själv och din kropp den eteriska energins vibrationer från de stenar som ingår. Stenarna är noggrannt utvalda och arrangerade för att ge bästa möjliga känsla och utseende.

Alla armbanden är producerade av pärlor 6 mm, tillverkade av äkta stenar och äkta kristaller, silverpärlor, Kristallrummets silverlogga och en stark elastisk tråd för att det är enkelt, stilrent och snyggt sätt att ha armbandet nära huden utan onödiga metalldelar.