Saphranlogomobil

Kristallspets halsband

Ord. pris: 
179 kr
Rea:
100 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
79 kr (44%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Kristallspetsar fattade i detaljfullt hänge som är av silverpläterad mässing.
Varje kristallspets är unik så utseendet kan variera.

Längd: Kedja 55 cm
Hänget och kedja är silverpläterad mässing.

Bergkristall: Bergkristall ses som den främsta av alla kristaller, då den förstärker och balanserar alla övriga kristallers egenskaper. Bergkristallen hjälper också till att öka ens fokus och medvetenhet, och den kan ge ökad koncentration. Man kan bland annat placera den vid datorskärmen för att avleda den elektromagnetiska strålningen, och på samma sätt kan den användas för att förbättra energierna i ett rum där man nyligen haft ett gräl eller där någon befunnit sig som inte har mått bra.
 
Ametist: Ametisten lugnar våra tankar och kan hjälpa till vid sömnsvårigheter. Den är en tillgång vid meditation då den kan ha en positiv inverkan genom att hjälpta till att sortera tankar. Ett ametistkluster är effektivt för att hålla luften i ett hem ren och positiv samt ha en lugnande effekt på de personer som vistas där. Ametisten är känslomässigt balanserande och kan vara till hjälp vid t.ex. ett sorgearbete. Den hjälper oss att tänka klarare, snabbare och att få nya idéer. 
Det sägs att ametisten kan lugna en beroendepersonlighet och hjälpa till att stå emot olika begär, så exempelvis rökning och sockerbegär.
 
Rosenkvarts: Rosenkvarts balanserar våra sinnen, och minskar känslor av ilska, rädsla, stress, skuld, ångest och sorg. Den har en mild energi, men den har samtidigt kraft att lösa upp blockeringar som vi har djupt inom oss. Rosenkvarts hjälper oss att stärka förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar. Om man sover med stenen under kudden kan omedvetna blockering komma upp till ytan i form av drömmar, vilket kan hjälpa oss att bearbeta dem för att sedan låta dem gå. Det sägs att rosenkvarts och dess moderliga energi verka skyddande under graviditet och vid förlossning, den ska också ha en positiv inverkan på vår fertilitet och sexualitet.  
 
Labradorit: Labradorit eller spektrolit som den också heter hjälper oss att se att människan är en ”ljusvarelse”. Att vi har förmågan att gå bortanför vårt förflutna och våra idéer om framtiden och att vi kan omfamna den oändliga ström av möjligheter som stunden erbjuder. Spektrolit – labradorit är en sten för det meditativa varandet.
Det har också sagts att labradorit är en riktig "new age sten" då den lyser med en magisk kraft inifrån sig själv precis som den stöder oss att hämta kraften innifrån oss själva. Lite på dina förmågor, du är ett mirakel! Vill labradoriten säga. 
Lita på miraklet!